8 Ağustos 2014 Cuma

çiçekli taç yapımı


taç
çiçekli taç
 Yazın şu en sıcak günlerini yaşarken; yazın  çiçeklerine eşlik edeceğiniz ve rengarenk havasıyla enerjinizi yansıtacak bir taç yapmaya ne dersiniz. çiçekli taçları etrafımızda sıkça görüyoruz ama bence hiçte çekici değiller. tek renkten oluşmuş ve her yerde aynısı var. ben değişiklik arayanlardanım :) bu yüzden yapımı çok basit olan bu çiçekli tacın herkes kendi zevkine göre yapması için anlatmaya başlıyorum :)





çiçekli taç yapmak aslında sanıldığından daha basit ve tacımızı yapmamız için gereken malzemelerde bir o kadar az :) öncelikle malzemeleri sıralayalım:
  • kalın bir tel
  • renkli bir bant ( normalde olur ancak telin rengini kapatmak için renkli gerekli)
  • kurdele
  • ve çiçekler


çiçek
çiçek






öncelikle telimizi bir halka biçimine getiriyoruz bunun için kerpeten kullanmanızı öneririz çünkü benim ellerimi çok acıttı kıvırırken. halka haline gelmiş olan telimizin üstün sıkı sıkı bantımızla sarıyoruz. burada önemli olan sarılan yerlerin eşit kalınlıkta olmasıdır. ardından üzerine kurdalemizi sarıp tacımızın zemin kısmını bitiriyoruz :)



taç yapımı
çiçekli taç yapımı
taç yapımı
çiçekli taç yapımı














en son adım olarak yandaki resimde görüldüğü gibi çiçeklerimizi yaptığımız zeminin üstüne sarıyoruz:) ve tacımız hazır :)

taç
çiçekli taç


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder